miercuri, 3 iunie 2009

China cenzurează internetul cu o zi înaintea comemorării evenimentelor din Tiananmen

Autorităţile chineze au închis miercuri bloguri, forumuri şi site-uri de socializare pe internet precum Twitter, dar şi transmisiile canalelor străine de televiziune, cu o zi înaintea celei de-a 20-a aniversări a reprimării sângeroase a protestelor pro-democratice din Piaţa Tiananmen din 1989, relatează AP şi AFP citate de Agerpres.
Ca şi în anii trecuţi, disidenţii au fost reţinuţi şi expulzaţi din Beijing, în timp ce relatările presei străine despre proteste şi apelurile neîntrerupte pentru o investigaţie independentă privind evenimentele din 3-4 iunie 1989 au fost de asemenea blocate.
Responsabilii cu monitorizarea internetului din guvern au închis peste 6.000 de site-uri afiliate colegiilor şi universităţilor, aparent pentru a preveni orice discuţii despre evenimentele din 1989, potrivit Centrului de Informaţie pentru Drepturile Omului şi Democraţie cu sediul în Hong Kong.
Numeroase bloguri întreţinute de criticii îndrăzneţi ai guvernului, cum ar fi artistul avangardist Ai Weiwei, au fost blocate, în timp ce serviciile Twitter sau Flikr nu au putut fi accesate miercuri în China. Site-ul video You Tube a fost blocat încă din martie.

Anunturi online
 

www.pyads.info este un site de anunturi online pentru diverse categorii de angajati si angajatori, care incearca sa vina in intampinarea nevoilor vizitatorilor prin implementarea unor functionalitati care sa-i ajute atat pe cei care publica anunturi gratuite cat si pe cei care cauta anunturi online folosind o interfata cat mai simpla si mai accesibila.
Utilizatorii acestui site îşi pot găsi cu usurinta produsele dorite puse atat la vanzare cat si spre inchiriere , ne fiind necesare anumite cunostiinte in utilizarea unui pc. Intra acum pe site-ul de anunturi online , www.pyads.info si nu vei regreta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu