sâmbătă, 6 iunie 2009

Atentat sângeros la o moschee din Pakistan

Cel puţin 40 de persoane au murit ieri, după ce un atacator sinucigaş s-a aruncat în aer într-o moschee din nord-vestul Pakistanului, scrie The Telegraph.

Atacul a avut loc în districtul Dir, în apropierea Văii Swat, unde armata pakistaneză efectuează o ofenisivă majoră împotriva talibanilor. Premierul Yusuf Raza Gilani a spus că asemenea incidente "nu vor forţa guvernul să abandoneze lupta de eliminare a terorismului din ţară".

Atentatul de la moschee nu a fost încă revendicat. Atacatorii sinucigaşi vizează în mod regulat moscheele din Pakistan, aproximativ 1.900 de oameni pierzându-şi viaţa în astfel de atentate din iulie 2007, când trupele guvernamentale au asediat o moschee radicală din capitala Islamabad. 


Anunturi online
 

www.pyads.info este un site de anunturi online pentru diverse categorii de angajati si angajatori, care incearca sa vina in intampinarea nevoilor vizitatorilor prin implementarea unor functionalitati care sa-i ajute atat pe cei care publica anunturi gratuite cat si pe cei care cauta anunturi online folosind o interfata cat mai simpla si mai accesibila.
Utilizatorii acestui site îşi pot găsi cu usurinta produsele dorite puse atat la vanzare cat si spre inchiriere , ne fiind necesare anumite cunostiinte in utilizarea unui pc. Intra acum pe site-ul de anunturi online , www.pyads.info si nu vei regreta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu