vineri, 5 iunie 2009

Toxine intr-o inima sentimentala ! by Refu

Cele mai toxice substante din inima sunt cele care contin extract de singuratate si exces de minciuni. Amandoua formeaza un sentiment de neincredere asupra viitorului set de substante ( o persoana cu diferite sentimente pentru cineva ). Pentru a altera efectul de neincredere este recomandat amestecarea chimica a urmatoarelor sentimente: incredere cat mai mare, cu un procentaj de puritate, de minim 95% este recomandat, mai multe picaturi de iubire in formula concentrata maxim 100ml/luna.

In caz de efecte alergice trebuie neaparat administrata o doza injectabila de afectiune in inima victimei, este recomandat procentajul maxim de afectiune care il ai in stoc in momentul cand se observa semnele de alergie.

Pentru doze prea puternice sau neadministrate cum este recomandat, trebuie de urgenta administrarea a 2-3 pastile de amuzament, nu incercati glume proaste acestea produce tuse, dureri de cap sau produce nervi victimei, in cazul in care totul este ok, atunci ati administrat corect un sentiment perfect intr-o inima aproximativ perfecta pentru voi.

Aceste substante si medicamente sunt avizate oficial in orice guvern sentimental.

Reteta experimentata de Kissulescu ( Blogu`Lu`ReFu ). Un produs 100% Romanesc.

@copyright by Refu' ( http://refublog.blogspot.com/2009/06/toxine-intr-o-inima-sentimentala.html )

2 comentarii:

  1. Ce inseamna sa ai buna dispozitie, sti ce sa inventezi :))

    RăspundețiȘtergere
  2. dapz ;)...bn zis " buna dispozitie " :P:P:P...oricum ..pot sa zic ca mereu te'ai priceput "sa spui anumite lucruri"

    RăspundețiȘtergere