luni, 29 iunie 2009

Michael Jackson: Detalii SOCANTE ale autopsiei starului!!!

Britanicii de la "The Sun" scriu ca Michael era aproape un schelet. Purta peruca, coastele ii erau frante de la manevrele de resuscitare, iar in stomacul sau s-au gasit doar urme de medicamente.

La 1,75 de metri, Michael Jackson cantarea doar 50 de kilograme si era "grav emaciat". Se pare ca manca o singura data pe zi, foarte putin.
Megastarul avea urme de ace pe solduri, pe coapse si pe umeri, in urma numeroaselor injectii administrate. Pielea ii era plina de cicatrice, mostenirea apasatoare a celor 13 operatii estetice.
In stomac, legistii au gasit urme vagi de mancare, dar si pastile partial dizolvate, pe care le-a luat inaintea injectiei care i-a oprit inima. Probele au fost trimise la examenele toxicologice.
Michael Jackson isi pierduse aproape tot parul, iar in momentul mortii purta peruca. O sectiune din scalp, deasupra urechii stangi, era neteda ca-n palma. Probabil dupa accidentul din 1984, cand parul i-a luat foc pe cand filma o reclama.
In timpul manevrelor de resuscitare, cateva coaste i-au fost rupte, iar in apropierea inimii s-au gasit urme de la patru injectii. Ar fi indicii ale unor incercari disperate de a-i pompa adrenalina direct in inima, ca sa o faca sa bata. Trei dintre injectii si-ar fi atins tinta, dar ar fi cauzat leziuni pe cord. A patra s-a lovit de o coasta.
Tot la autopsie s-au descoperit vanatai ciudate pe genunchi si pe tibii, precum si taieturi pe spate, care ar putea indica o cazatura recenta.
Fata lui Michael era brazdata de cicatricile operatiilor estetice, in timp ce puntea nasului... disparuse, iar partea dreapta era aproape cazuta.
Manevrele de resuscitare, masca de oxigen si intubarea propriu-zisa au lasat, la randul lor, semne pe pielea starului.
Cat despre cancerul de piele de care se spune ca suferea, tratamentul daduse rezultate, iar celulele de pe pieptul lui Michael, se regenerasera.
Sursa foto: The Sun

4 comentarii:

  1. Moartea lui Michael nu e altceva decat o mare "chestie" pe care mass-media a preluat-o imediat, pentru profit. Oamenii din intreaga lume nu mai stiau cine a fost Michael , atunci cand el traia, si-au reamintit de el cand a murit. De aici si vorba:"Nu ne dam seama de ceea ce am avut pana nu pierdem". A fost o persoana publica , care a marcat multe generatii de adolescenti. Si intrebarea e de ce a ajuns asa: tot mass-media a fost sursa. Ii facusera viata un calvar in timp ce el vorbea de pace, prosperitaate si un viitor mai bun. Nimeni nu-i perfect , a fost tot un om, asa ca articolele de genu' ce apar in presa, ar trebui sa vezi mai multe interviuri cu Michael si sa-ti dai seama unde-i adevaru' si unde nu-i. E chiar aiurea ce se intampla, se intereseaza lumea mai mult cum a fost in timpul vietii dupa moartea lui. Get a life, dumb ppl! Ce a fost a fost, end of story. R.I.P.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu unu n'am nici'o leg q Mj!...doar am publicat ultimele "barfe" :D :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Mda, 'barfe", tocmai asta e problema

    RăspundețiȘtergere