joi, 7 mai 2009

Masti sau oameni?

Sunt multe persoane care au auzit despre asa numitele "masti", dar sunt putine persoane care au aflat semnificatia acestui cuvat!

A purta asa numita "masca" nu este acelasi lucru cu "a avea fata acoperita cu ceva", purtand masca respectiva nu facem decat sa ne ascundem de ceilalti, lasand loc unor aparente pe care ei le vor "privi" si vor crede ca este vorba despre noi !

Daca purtam masti ne mai putem considera oameni? Asta nu se stie, cineva mi'a zis acum ceva timp un lucru "purtand masti nu vei mai fi om, nu vei mai fi TU! mastile vor prelua controlul"...oare este bine sa se intample asta? oare este bine sa te simti "ca dracu" (scuzati expresia) si nimeni sa nu stie ca te simti asa?...eu zic ca nu este bine ;)...fiecare merita sa afle/stie cum te simti pentru ca in momentul in care vei lasa mastile deoparte, nestiind cum esti tu cu adevarat va zice ceva de genul "Sigur esti tu?", iar in momentul acela nu vei sti ce sa raspunzi, nu vei realiza nici macar tu ce se intampla :).

"Fi tu..nu lasa "mastile din tine" sa castige!"

      Te-ai saturat sa-ti creezi cv-ul de fiecare daca cand vrei sa te angajezi? Intra pe www.cv-page.com si creaza-ti cv-ul online .

       Pe acest site ai posibilitatea sa-ti creezi cv-ul online si sa-l distribui cum vrei tu, sa alegi tu cine are dreptul de vizualizare si cine nu. Vin-o si creaza-ti cv-ul online si totodata arunca un ochi peste joburile existente pe site.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu