joi, 7 mai 2009

Dacia a lansat modelul Sandero Stepway la Barcelona

Dacia a lansat modelul Sandero Stepway, la Salonul Auto de la Barcelona. Noua versiune vine să consolideze succesul modelului Sandero, care a fost comercializat până în prezent în peste 60.000 de exemplare pe pieţele din Europa şi zona Maghrebului.


Dacia Sandero Stepway se adresează cu precădere clienţilor tineri, aflaţi în căutarea unui vehicul accesibil ca preţ şi cu personalitate puternică. Sandero Stepway se deosebeşte de modelul de bază prin designul exterior care pune în valoare atributele de sportivitate. Este un vehicul foarte spaţios, în care pot călători, în condiţii confortabile, cinci adulţi de talie înaltă.

Dacia Sandero Stepway este fabricată la uzina de la Mioveni. Peste 5% din materialele plastice utilizate la fabricaţie sunt reciclate, iar 95% din masa totală a vehiculului poate fi reciclată. Oficialii Dacia nu au dezvăluit preţul noului model, însă promit un preţ fără concurenţă. Modelul va fi comercializat din septembrie 2009, în majoritatea ţărilor europene.

Potrivit publicaţiei franceze L'Auto Journal, noul model Dacia va costa cel mult 20.000 de euro, iar cel mai probabil preţ se va situa între 10.000

şi 17.000 de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu