De-acum, jucătorii vor putea juca biliard în format 3D oriunde: fie în faţa calculatorului, fie în timp ce te deplasezi cu metroul, sau chiar în timpul orelor plictisitoare la serviciu sau la şcoală.

Anytime Pool dispune de un mod avansat multi-player, jucătorii putând însă opta şi pentru disputarea meciurilor în modul single player împotriva a 14 oponenţi virtuali.
Partidele de biliard se desfăşoară în cinci spaţii diferite, din Statele Unite şi Marea Britanie până în Filipine sau China, unde pasionaţii îşi pot pune în aplicare tacticile.
În tot acest timp, ei sunt însoţiţi de un ghid pe nume Brooke care îi ajută să-şi cunoască oponentul mai bine, oferindu-le sfaturi privind tactica de joc a adversarului.
Jucătorii care vor concura de pe telefoanele mobile, iPhone sau iPod Touch vor putea să-şi confrunte prietenii aflaţi pe Facebook. Dacă aceştia au început un joc pe calculator dimineaţa, îl pot continua fără probleme pe telefonul mobil în pauza de prânz sau în drum spre casă.
Anytime Pool este un joc care nu este restricţionat de timp. Jucătorul poate executa o lovitură, iar oponentul său o poate executa pe a sa de pe calculator sau telefonul mobil, oricând va fi online. Aceasta ar putea însemna minute, ore sau zile. Jucatorii pot începe zeci de jocuri în acelaşi timp, evident cu oponenţi diferiţi.

Anytime Pool este disponibil pentru reţeaua socială Facebook şi spre descărcare pentru iPhone, iPod Touch şi telefoanele mobile compatibile de pe site-urile Vodafone Live şi Orange World.